Cannelloni med smak av Dragon



Cannelloni
mozzarella
parmesan

Fyllning:
250g köttfärs
1 finhackad gul lök
2 finhackade vitlöksklyftor
1 burk hela tomater
1msk dijonsenap
1dl creme fraiche
½ näve torkad dragon
1msk tomatpuré
s/p
olivolja till stekning

Slå tomaterna från burken i en sil och låt vätskan rinna av innan stekning, den här röran vill man få så krämig och fast som möjligt så den inte blir vattnig och rinner ut från cannelloni-rören.
Stek ihop alla ingredienserna och låt puttra tills all vätska försvinner från köttfärsröran.


Snabb tomatsås:
1Burk hela tomater
1 finhackad rödlök
1 finhackad vitlöksklyfta
2 nypor grovmalen svartpeppar
1 msk olivolja
1msk oregano

stek lök och vitlök i oljan och slå sen på tomaterna och kryddorna, hacka sönder tomaterna och låt puttra i 10min.

Fyll cannelloni rören ganska packat med köttfärsröran och lägg i ugnsfast form, slå över tomatsåsen och trasa över med mozzarella.
Stek i ugn på 200grader i ca:45min.

servera med en god sallad och avsluta med att riva över Parmesanost.



Kommentarer :

#1: Marja

Åh, canneloni... jag älskar canneloni!!! Detta måste jag bara prova, ser ju så gott ut på bild!

Kram Marja

skriven

Kommentera inlägget här :