Zuccinisallad istället för potatissallad !













1 stor skalad och tärnad zucchini
1/2 finhackad purjolök
30 g smör
1/2 dl majonnäs
2 dl gräddfil eller creme fraiche
100g Philadelpiaost
1-2 msk fransk senap
1 tsk hackad kapris
salt och peppar

Fräs försiktigt zucchini och purjo i smöret, salta och peppra lite, det får INTE få färg,  låt de bara mjukna något lite och ta upp och låt de kallna.
Blanda gräddfil eller creme fraiche, Philadelpia med majonnäs, senap och kapris, blanda sedan ner det helt avsvalnade zucchinifräset.

Det här var riktigt gott och ännu godare dagen efter då smakerna hade fått sätta sig ordentligt.


Kommentarer :

#1: P

Vad är det för sås? :) Ser himla gott ut!!

skriven
#2: AM

Hej!

Jag är en GI/LCHF älskare och jag såg ditt recept på zuccini salladen. Hoppas det inte gör något men ville gärna ta med den salladen på min egna blogg. Jag har skrivit att jag tog den från dig och hänvisat till din blogg.

Om du inte vill att jag ska lägga upp den med bild säg till så tar jag såklart bort den!

Jätte härlig blogg du har!

skriven

Kommentera inlägget här :