Fransk afton med Nino Da Silva

Tartiflette d' Ardèche
 
 Planche de charcuterie et fromage d' Ardèche
 
Reduction des Tomates concassés
 
Halstrad älgentrecôte. Sauce à la Fourme d' Ambert , mandelpotatispuré med Fransk vintertryffel
 
Ostar med marmelader
 
Passionsfruktskaka
 
                                                                Nino Da Silva
 
Alltid lika trevligt när  Nino da Silva kliver in i vårt kök på Tärnaby fjällhotell och skapar magi med sina produkter, kunskaper, anekdoter och sin underbara personlighet. För andra året i rad gjorde Nino ett gästspel hos oss och igår serverade vi en sexrätters meny från Frankrike och området Ardèche. Restaurangen var fullsatt till sista plats och gästerna var både mätta och väldigt nöjda. Tack Nino för att du gör det här för oss.
 

Kommentarer :

#1: KassandraPalma

ååh så mycket gott!!

skriven
#2: Sofia

Så gott allt ser ut! Det franska köket är en favorit.

skriven
#3: Lotta

Vilka ljuvliga och vackra rätter! Synd att ni inte finns i Lund :-) Glad påsk! /Lotta

skriven
#4: Ida

Men mmmmmummmmms! Vad mycket gött!

skriven
#5: FranskaMatkompaniet

Så gott! Helt i min smak! Tartifletten var ju jättehäftig!

skriven

Kommentera inlägget här :