Påskbuffé för två

 
 
 
 
Hej och Glad Påsk på er !
Igår tog vi oss tid att äta en liten Påskbuffé tillsammans här hemma för som ni kanske förstår så har vi den värsta helgen på hela året den här helgen på Tärnaby Fjällhotell och då menar jag den värsta på det bästa positiva sätt man kan tänka sig med mer än fullsatt hela helgen från morgon till kväll.
Vi har rökt fisk såsom Röding, Lax och Sik, tillverkat olika korvar, lagt in sillar, rökt kött av alla det olika slag, vi har verkligen försökt att göra så mycket som möjligt själva för att det ska bli så genuint och äkta som bara mat kan vara om man gör det själv.
Detta märks ju hos våra gäster också, trycket på att få äta hos oss är enormt för folk vet vad dom vill ha, äkta mat av äkta råvaror.
Ha nu en riktigt fin Påskhelg och ta det lugnt, det finns ett liv efter Påsken också ;)
 

Kommentera inlägget här :