Eldad Sashimi

 
 
 
Denna förrätt kommer bli en favorit hos era gäster när ni bjuder på den och jag tror inte finns någon enklare förrätter att göra. Skär ut kuber från en färsk laxrygg, bränn lätt runt om med en crème brulé brännare, den ska vara rå i mitten, har ni ingen brännare funkar det att ha den helt rå. Blanda 1dl Japansk soya med 1msk dijonsenap, garnera med vattenkrasse, tunnt skuren purjolök, strimlad röd paprika och vips så var det klart. 
 
 
 

Kommentarer :

#1: Marie Bergman - Om livet på Cypern

Åh gud vad gott =)

skriven
#2: Fröken Dill

Nu ska crème brulé brännaren få jobba!!!!

trevlig fredag önskar fröken Dill

skriven
#3: Stefanie

Ser väldigt gott ut!

skriven
#4: biggeros

Tack, för tipset! Låter och ser gott ut. Jag har även en brulé brännare.

skriven
#5: Nalliiz

Det där ser otroligt gott ut!

skriven
#6: Miranda Björk fd. Östlund

men gud så gott det ser ut! :D

skriven
#7: sussi

Mums. :)

skriven
#8: Jen

Gott!!! Måste definitivt testa :)

skriven
#9:

De ser otroligt gott ut!

skriven
#10: Anonym

Spännande! En fråga: när ni tillagar varma fiskrätter, tänker ni rå i mitten likt tex nötkött?

skriven
#11: Joe

Vilket bra recept!! :)

skriven
#12: Jasmine

Det ser väldigt lyxigt ut.
Kram

skriven
#13: Sophie

åh, en av mina favoriter när jag äter ute! Får nästan införskaffa en brännare!

skriven
#14: Hanna - Min vardag, smycken och mode

Det låter väldigt gott!

skriven
#15: LORISSA LOVEBOMB

Jag kan inte svälja rå fisk, men det verkar ju så ljuvligt att jag vill liksom laga det ändå!! >.<

skriven
#16: Kai

Glöm inte kolbiten ;)

skriven

Kommentera inlägget här :