Grillkorv och färska legymer med senapsvinegrette

 
Istället för att använda ren senap så är det jättegott att göra en dressing som passar bra till såväl grönsakerna som till själva korven.
Linda grillkorvar med bacon och grilla på indirekt värme. Se till att få tag i färska spröda nyskördade legymer och förväll i lättsaltat vatten men låt de fortfarande ha kvar lite sprödighet så ni inte kokar sönder dom. Koka små fina färskpotatisar och blanda med grönsakerna.
 
Senapsvinegrette
3 msk Dijonsenap
2 dl kallpressade rapsolja
1 tsk honung
S/p
Vispa ihop senapen och honungen, häll i oljan i en tunn stråle under uppvisning och smaka av med salt och grovmalen svartpeppar. Lägg upp på fat och dressa legymerna med den goda vinegretten.

Kommentarer :

#1: leavanny.blogg.se

Mums :D

skriven

Kommentera inlägget här :