Lyxig Lördag med Antipasti

 
 
 
 
 
 
 
Det damp ner en låda fylld med Toscanska smaker från Gourmetgruppen i fredags, lite olika inlagda delikatesser som smakar otroligt gott och med en hög kvalitet så igår serverade vi dom tillsammans med lite egengjorda godsaker. Ni som har följt bloggen har nog förstått att vi älskar plockmat och det här blev magiskt gott.
 
Avokado, räk och baconröra
Gröp ur avokadon från skalet och ta ur kärnan, skär ner i tärningar, blanda med skalade räkor, knaperstekt bacon och färsk limesaft, krydda med lite salt, peppar och fyll skalen med röran.  
 
Ostgratinerade baconfyllda tomater
Halvera och gröp ur tomaterna, fyll med knaperstekt bacon, strö över ost och gratinera i ugnen tills osten fått en fin färg.
 
Tomatbruschetta
Baka en sats baguetter med detta recept från 56 kilo.
Gröp ur tomat och tärna, blanda med finhackad rödlök, vitlök, olivolja, salt och svartpeppar.
Dela brödet lägg på tomatblandningen och strö över riven ost, gratinera i ugnen tills osten fått fin färg.
 
Tomatbrässerade köttbullar
400g nötfärs
1st ägg
2tsk Spicemasters murgh makhani
1st flk seggiano tomatsalsa
1st finhackad vitlöksklyfta
2st finhackade schalottenlökar
3msk olivolja
1msk kalvfond
Salt
Svartpeppar
 
Blanda färs, ägg, murgh makhani och rulla till små bollar, lägg i en medelhet stekpanna med olivolja och lökarna, bryn runt om . Slå på Seggiano tomatsalsa och låt brässera sakta i 15 minuter, smaka av med salt och peppar.
 
 

Kommentarer :

#1: Veronica

Gud vad gott allt såg ut :)

skriven

Kommentera inlägget här :