Mixed grill

 
Älskar kött, älskar korv så varför ska dett ena utesluta det andra, använd båda.
 
Receptet är för 4 personer
 
Grillad lammrygg
500g lammrygg
Salt
Svartpeppar
 
Krydda med salt och peppar, grilla på grillen tills du får en kärntemperatur på 56 grader. Låt köttet  vila några minuter, skär upp i lagom stora bitar. 
 
Färskkorv
Välj en färskorv som faller er i smaken. Grilla indirekt på grillen tills du får en kärntemp på 68 Grader
 
Rosmarinsskyn
1st finhackad scharlottenlök
½dl fintärnad morot
1st rosmarinskvist
3dl rödvin
1msk oxfond
3msk Balsamico 
1msk smör till stekning + 50g till att blanka av skyn med
Salt och peppar

Raspa av bladen från rosmarinskvisten och fräs tillsammans med löken och moroten i 1msk smör några minuter. Slå på rödvin, oxfond, balsamico och låt sjuda sakta i 20 minuter, blanka av skyn med smöret under vispning och smaka av med salt och peppar.
 
Semitorkade tomater
8st tomater
Flingsalt
Grovmalen svartpeppar
Olivolja
 
Halvera tomaterna och lägg på en plåt, Krydda med saltet, peppar och rippla över olivolja. Sätt in i ugnen på 50 grader i tolv timmar, låt tomaterna svalna.
 
Parmachips
8st skivor Parmaskinka
 
Lägg skivorna på ett bakplåtspapper och baka av i ugnen på 180 grader i 8minuter. Lägg för att torka på ett hushålspapper
 
Servera med en fräsch sallad och ungsrostad färskpotatis
 
 

Kommentarer :

#1: ɑ n n i k ɑ

Mumsigt :D

skriven

Kommentera inlägget här :