Nu har jag skapat en Wienerkorv på jobbet med noll kolhydrater. Korven blev otroligt god och med en väldigt hög kötthallt. Här serverade vi den med gurksallad, friterad torkad lök och strimlade rotfrukter.
Gurksallad
1st skalad tärnad gurka
1dl majonnäs klicka här för recept
½dl tunnstrimlad purjolök
1tsk dijonsenap
2msk kapris
Salt
Grovmalen svart peppar
Blanda allt i en skål, smaka av med salt, peppar och låt vila i 30 minuter.
Friterad torkad lök
2st skalade gula lökar
Skiva löken tunnt gärna med en mandolin. Hetta upp olja i en panna till ca 170 grader. Lägg i löken och fritera tills den får en fin färg och blir lite krispig. För att få löken ännu krispigare så torka i ugnen på 50 grader i 2 timmar på en plåt med hushålspapper. Gör gärna en stor sats med fler lökar för löken håller länge om man har löken i en burk med lock.
Låter som en sjukt god korv med bra tillbehör! Får mig att längta tillbaka till att producera charkprodukter hos er igen... Håll er varm!
skrivenLarsa