Aromsmör med Vindelnrökt sidfläsk i bakad potatis

 
Strunta i Tacosen och baka er en potatis till Fredagsmyset med gott tillbehör istället så slipper ni allt det där tillsatta sockret och tillsatserna som vi kunde se om i gårdagens PLUS !
 
Borsta potatisen ren, picka små hål med en sticka, lägg potatisen på ett ugnsgaller eller en plåt, små potatisar cirka 1 timme, större i 1,5 timme eller mer. Känn med sticka om den är klar, förbered under tiden fyllningen.
Skär ett kryss i varje potatis och tryck till från kortsidorna så att de öppnar sig.servera med Aromsmör på Vindelnrökt sidfläsk samt lufttorkad skinka och salami.
Tips på fler aromsmör.
 
Receptet är för 4 personer
 
Aromsmör med Vindelrökt sidfläsk
200g smör (rumsvarmt)
100g fintärnat Vindelrökt sidfläsk
1msk färsk timjan
½dl finhackad salladslök
Svartpeppar
 
Knaperstek sidfläsket och låt rinna av på hushållspapper. Blanda alla ingredienser och smaka av med svartpeppar.
 
 

Kommentarer :

#1: Lena

Ser så underbart gott ut.

skriven
#2: Felicia

Så gott!

skriven

Kommentera inlägget här :