Ja då var balkongen vårstädad och självklart stod ju grillat på menyn idag, enkelt men galet gott !
Grillad ryggbiff
Krydda köttet med salt och nymald svartpeppar. Grilla på direkt värme tills du får en kärntemperatur på 52 grader. Låt vila några minuter innan servering.
Aromsmöret
150g smör
4st finhackade chiliinlagda vitlöksklyftor
1dl hackad persilja
2msk citronsaft
Salt
Peppar
Blanda alla ingredienser och smaka av med salt & peppar.
Tomatsallad
4st klyftade plommontomater
3msk finhackad poersilja
1st finhackad charlottenlök
1msk olivolja
1tsk balsamico
Salt
Peppar
Blanda alla ingredienser, smaka av med salt och peppar
Grillad potatis
Halvera 8st små potatisar
½dl olivolja
Torkad timjan
Salt
Svartpeppar
Låt potatisen koka 10 minuter. Blanda med oljan, timjan, salt & peppar i en skål. Grilla på direkt värme tills potatisen får en fin färg och blir mjuka rakt igenom.
Men åhh så fantastiskt! Älskar att solen och värmen ÄNTLIGEN är här! Njuter så av solstrålar och grillat =)
skriven