Sushi med äggdumplings och en Wasabi/avocadopuré

 
 
 
 
Ett litet härligt tillbehör till sushin. 
 
Äggdumplings
4st ägg
Salt
Peppar
 
Placera en bit plastfolie i en kaffekopp, Knäck i ett ägg, krydda med salt och peppar. Knyt ihop till ett lite paket med ett bomullssnöre. Koka upp vatten i en kastrull, sänk ner knytena i vattnet och låt koka i 7 minuter. 
 
Wasabi & avocadopuré
1st avocado
1msk wasabi
1msk finhackad koriander
1msk färsk limesaft
½tsk salt
 
Dela avocadon på mitten, kärna ur och ta ut köttet med en sked ur skalet. Lägg alla ingredienser i en bunke och mixa med en mixerstav till en grov konsistens.
 
Lägg en klick med purén på tallriken, lägg på en äggdumpling, krydda med svartpeppar och toppa med färsk limezest.
 

Kommentera inlägget här :