Havtornssallad med selleri och rostade Pistagenötter

 
En sallad fullspäckad med nyttigheter som dessutom är grymt god, det behöver vi i vintermörkret, ät den som den är eller till en varmrätt, passar vilket som, kolla in receptet !
 
Blandade salladsblad ex.Lollo rosso, maché, babyspenat, mangold.
1st finhackad shalottenlök
6st selleristjälkar skivade på diagonalen
1,5dl (packat mått) genomskuren bladpersilja
1dl torrostade pistagenötter el. mandlar. Grovt hackade.
1dl havtornsbär
2msk risvinäger
2msk olivolja
s/p
 
Blanda allt i en skål. Vispa ihop olja och vinäger och smaka av med salt och svartpeppar, blanda in i salladen.
Servera genast.
 
 

Kommentarer :

#1: Tess

Wow, vilken härlig mix! Havtorn är ju så himla gott :)

skriven

Kommentera inlägget här :