Lannérs köksblandning önskar er en......




Midsommartallrik a lá LCHF




Gubbröra med zuccini isället för potatis, västerbottensost, ägg, egengravad Lax, inlagd sill och philadelphiaröra.


Ha en god fortsatt midsommarhelg.




Ört och vitlöksrostad Oxfilé m. grillad sparris



4 personer

720g Oxfilé
2msk finhackad rosmarin
2msk finhackad persilja
2msk finhackad basilika
2st finhackad vitlök
salt och sv peppar
50g smör
1msk olivolja

Skär oxfilén i 180 grams bitar. Blanda örterna med vitlök, salt och svartpepparn. Rulla filébitarna i blandningen.
Smält smöret i en stekpanna tillsätt olivoljan och lägg i oxfilén stek runt om och ös hela tiden med smöret över köttet till önskad kärntemeratur.
Blodigt 55°
Medium 58°
Genomstekt 62-75°

Grilla sparrisen och servera med bearnaisesås och ostgratinerad tomat samt sallad.