Kronärtskocka med aromsmör

 
Igårkväll vart det lite kvällsgott med Kronärtskocka och aromsmör, till det drack vi Rosévinet Puychéric.
 
Koka kockorna i 25-30min i saltat vatten.
 
Aromsmöret
Philadelphiaost ca 100g
150g smör
Rivet citronskal från en ½ citron
1st riven vitlöksklyfta
3 droppar tabasco
Salt och svartpeppar
 

Grillade kryddiga korvar

Vi testade Lithells grillbricka med kryddiga korvar men enl. mej så var det en besvikelse då dom inte smakade som förpackningen lovade.
Det var inte så att dom var direkt dåliga i smaken men vi hittade inte smakerna som stod på förpackningen, t.e.x den som skulle ha en rökig karaktär uteblev totalt !
Till korvarna gjordes två olika sallader, en med Cambozola och den andra med avocado och mozarella.
 
 
 
 
 
 
 

Korvtillverkning på Tärnaby Fjällhotell

 
Den här veckan håller vi jag & Ola på att förbereda menyn för den nya a´la carten som startar på Fredag.
Vi gör allt från grunden som t.e.x att koka samtliga fonder till som här när vi tillverkar örtkryddad lammkorv.
Våran meny består av naturliga smaker och inga konstiga tillsatser och så långt det är möjligt försöker vi använda närproducerat.
Eftersom vi har totalkoll på vad våran mat innehåller så är det inga problem för oss att servera LCHF/Lavkarbo till de som önskar.