Korvtillverkning på Tärnaby Fjällhotell

 
Den här veckan håller vi jag & Ola på att förbereda menyn för den nya a´la carten som startar på Fredag.
Vi gör allt från grunden som t.e.x att koka samtliga fonder till som här när vi tillverkar örtkryddad lammkorv.
Våran meny består av naturliga smaker och inga konstiga tillsatser och så långt det är möjligt försöker vi använda närproducerat.
Eftersom vi har totalkoll på vad våran mat innehåller så är det inga problem för oss att servera LCHF/Lavkarbo till de som önskar.
 
 
 

Kommentarer :

#1: markus bragmo

Låter sjukt nice! Hälsa Ola :)

skriven
#2: Monicas Mat

Underbart!

skriven
#3: Gustaf Segerström på Fettdieten.se

Underbart att se att det fortfarande finns restauranger som gör allt från grunden utan fusk.

skriven

Kommentera inlägget här :