Våfflor med hallonsylt & grädde
Receptet på våfflor från 56 kilo har verkligen blivit en favorit både som matvåffla och som dessertvåffla.
Imorse lyxade vi till det och åt våfflor till frukost med kaffe, LCHF hallonsylt och grädde, mums :)
Jag sötade hallonen med sötrix flor, jag tycker sötrix är så mycket godare än all annan sötningsmedel, stevia kan jag inte med alls för den har en dålig bismak.
Till 6 våfflor
4st ägg
2dl vispgrädde
2dl mandelmjöl från LCHF butiken
2tsk bakpulver
1msk fiberhusk
1krm salt
Vispa äggen fluffigt och tillsätt resterande ingredienser låt stå och dra några minuter. Grädda i ett våffeljärn som penslats med deodoriserat kokosfett.
Hallonsylten
1dl hallon
2tsk sötrix flor från LCHF butiken
Rör ihop hallonen och sötrix flor tills sötrixen löst sig med hallonen.
Servera med vispad grädde.