Äpple och valnötsfyllt kycklingbröst och Jacksonpotatis.
Jacksonpotatis
2 st bakpotatisar
1 paket bacon
1 st salladslök
1 knippa persilja
2 dl riven lagrad ost
1 msk smör
salt och peppar
Sätt ugnen på 210 grader, tvätta potatisen och picka den med en gaffel, lägg potatisen i ugnen och baka tills den är helt mjuk, det tar ca en timme beroende på potatisarnas storlek. Skär baconet i bitar och stek det knaprigt, skär löken i tunna skivor, ta ut potatisarna när de är mjuka, dela och gröp ur, spara skalen, blanda potatisen med baconet, löken, finhackad persilja och hälften av osten, tillsätt smöret och rör om, smaksätt med salt och peppar. Fördela potatisblandningen i skalen, toppa med resten av osten och sätt in i ugnen på grill tills osten smält.
Smörstekt svart trumpetsvamp
16st svarta trumpetsvampar
2msk smör
salt
Peppar
Smält smöret i en stekpanna, stek svampen tills smöret är borta, krydda med salt och peppar