
Ikväll gjorde vi Rödspätta panerad i mandelmjöl och dansk remouladsås samt lite grönsallad till, så himla gudagott :)) Funderar ni på receptet så hojta bara till så ska ni få det !
Ok, många "Hojts" så här kommer receptet !
Dubbelpanerad Rödspätta
3msk fiberhusk
3msk fibrex
½dl kokosmjöl
½dl mandelmjöl
2 ägg
1tsk salt
1krm vitpeppar
100g smör
2msk olja
Dubbelpanering
Vänd fisken i mandelmjölet, sen i det uppvipade ägget.
Blanda resterande torrvaror och vänd därefter vidare fisken i det.
Låt dom ligga och vila i tio minuter.
Hetta upp en stekpanna med smöret och oljan och när smöret tystnat så lägg i fisken och stek till gyllenbrun yta.
½dl kokosmjöl
½dl mandelmjöl
2 ägg
1tsk salt
1krm vitpeppar
100g smör
2msk olja
Dubbelpanering
Vänd fisken i mandelmjölet, sen i det uppvipade ägget.
Blanda resterande torrvaror och vänd därefter vidare fisken i det.
Låt dom ligga och vila i tio minuter.
Hetta upp en stekpanna med smöret och oljan och när smöret tystnat så lägg i fisken och stek till gyllenbrun yta.
Dansk Remouladsås
2 dl Majonäs
1 dl Gräddfil
1 Pickles på burk
saften från en halv pressad citron
3 tsk Curry
s/p
Hacka eller kör picklesen i mixer grovt. Blanda till alla ingredienser och vänd ner picleshacket.
Smaklig spis !
Carina
Hojt!
Eva
Receptet tar vi gärna, ser väldigt smaskigt ut. Det skulle också vara super om det är möjligt för dig att fixa din sökfunktion så att vi hittar dina tidigare recept.
Tack
Svar:
Jimmie Lannér
Mimmi
Hojt hojt! Vill gärna ha receptet, såg mycket gott ut. Tycker mycket om din blogg och din mat! :)
Irene Åkerblom
Hej...
Jag hojtar, snälla recept...
Tack irene
Josefine Andersson
Recept skulle vara väldigt uppskattande! :)
ÅH fisk och remoulad! Bland det godaste som finns! Ska gå till ICA ikväll och leta rödspätta i fiskcharken :)

6