Vissa klassiker är verkligen "still going strong" som den här räkcocktailen med ärtor,sparris, kokta ägg, tomat, romansallad, gurka, avocado, vårlök och en otroligt god dressing á la Gilla. Kan göras som helrätt eller som förrätt. Dryck till detta kan jag rekomendera Casal di Serra nr: 12419 79kr, otroligt gott och prisvärt vin till skaldjur.
Dressing á la Gilla
1dl majonnäs
1dl rysk yoghurt
1tsk honung
1st knivudd cayennepeppar
2msk ketchup
1tsk Thai hot chili
1msk Mussini Aceto Balsamico di Modena
1tsk paprikapulver
1tsk dijonsenap
1tsk vitt vin
Blanda alla ingredienser och smaka av med salt och peppar.
Kommentarer :
#2:
Cecilia Westerberg
Ser underbart gott ut!!
Den ska jag försöka komma ihåg och göra till mig själv en lördagskväll.
Tack för tipset!
#6:
biggeros
WoW, vilka bilder!! Bara därför kommer jag följa dig. En fröjd för ögat, kram
Svar:
Jimmie Lannér
#22:
Tokyo-Love
Åh ja, vilken klassiker! Min och min käre fars favorit! Ska försöka bli bjuden på det nu till jul när vi ses. Tack för tips!
#24:
Julia Friberg
Det här ska jag nog göra i helgen, ser supersmarrigt ut! Att bara blanda och servera är dessutom min melodi som knappt kan steka en korv...
#59:
Hanna
Oh my, va gott! Sjukt fin blogg, riktigt fina bilder!! Känner mig sjukt sugen på att göra något gott nu haha!;)
vilken dröm!!
skriven