Egen gammeldags vaniljglass

Gammeldags gräddvaniljglass
 
Nu har vi provat glassmaskinen några gånger och kan bara konstantera att den är superbra, inga frysta kanter under tillverkningen, bara mjuk och smidig smet som får stå i frysen några timmar innan servering och då blir det så här fina glasskulor som ses på bilden.
Nybörjare på området som vi är så inhandlades en bok om glass, därifrån har vi testat några recept som blir jättegoda, det enda vi ändrar på är ju då sockret/glykosen som hon använder och kan bara konstantera att det fungerar utmärkt att göra glass med sötningsmedel som inte påverkar blodsockret.
Glassmaskinen ger vi + + + + + av fem möjliga :)
 
Boken vi köpte.
 
 
Klicka på Glassmaskinen så kommer ni till sidan där vi köpte den.
 

Kommentarer :

#1: Ronnie Gåveby

Vilket märke?Storlek?Pris? Snälla..

Svar: Enklast att ge dej länken där vi köpte den: http://www.netonnet.se/art/hem-och-hushall/matberedning/glassmaskin/wilfa-icm-c15/177760.3414/
Jimmie Lannér

skriven

Kommentera inlägget här :