Pasta med kyckling och citronsås är verkligen en favorit här hemma, just till den här rätten hade jag lite grönsaker i kylen som jag behövde göra av med men vanligtvis så har jag bara pasta, sås och kyckling, det är allra godast så !
Citrondijonsås
5dl vispgrädde
½st finhackad gullök
Saften & zesten från 1st ekologisk citron
10g + 100g smör
1tsk Dijonsenap
s/p
½st finhackad gullök
Saften & zesten från 1st ekologisk citron
10g + 100g smör
1tsk Dijonsenap
s/p
Reducera ner grädden till hälften.
Smält smöret (10g) i en panna, fräs löken på medelvärme. Lägg i citronskalet och saften låt fräsa några minuter, det får inte ta färg. Slå på grädden och lägg i senapen och låt det hela småputtra i 15 minuter, montera ner det resterande smöret och smaka av med salt och peppar.
Smält smöret (10g) i en panna, fräs löken på medelvärme. Lägg i citronskalet och saften låt fräsa några minuter, det får inte ta färg. Slå på grädden och lägg i senapen och låt det hela småputtra i 15 minuter, montera ner det resterande smöret och smaka av med salt och peppar.