
Blev sugen på att grilla lite mitt i snöyran, så det var bara att tända Webern och grilla lite oxfilé. Vi hade rödlökssmör och grönsaksfräs till. Enkelt och gott.
Grilla köttet till önskad kärntemperatur
Blodig 48-52
Medium 53-58
Välstekt 59-> beroende hur välstekt det ska vara.
Själv tycker jag 52 grader är bäst.
Recept på aromsmör hittar du här
Grönsaksfräs
1st fintärnad röd paprika
½st tärnad zuccini
4st grovt skurna vårlökar
1st fintärnad blekselleri
2msk olivolja
½dl vitt vin
Salt
Svartpeppar
Fräs grönsakerna i olivolja med salt och peppar tills de fått fin färg. Slå på vinet och låt brässera tills vinek kokt in.
Hej!
skrivenJag vill bara skriva att ni har en underbar och mycket inspirerande blogg. Jag älskar era recept! Fortsätt så tack.
Hälsningar från Malin i Tyskland