
Aromsmör
Vitlök & persilja (passar till allt)
400g normalsaltat smör
1st finriven king solovitlök
1dl finhackad persilja
Saften från en ½ citron
s/p
Rödlök (passar till mörkt kött)
400g normalsaltat smör
2dl finhackad rödlök
s/p
Fräs löken mjuk och låt den kallna i kylen
Chili & ingefära (passar till fisk, kyckling & ljust kött)
400g normalsaltat smör
1½ msk sambal oelek
3msk finriven ingefära
s/p
Kapris & citron (passar till fisk)
400g normalsaltat smör
3msk kapris
Saften & finrivet skal från 1 citron
s/p
Dragon (passar till allt)
400g normalsaltat smör
3msk dragon
2msk vitvinsvinäger
s/p
Låt dragonen dra i vinäger 30 minuter
...och glöm inte att gå in och "giila" Lannérs köksblandning på Facebook, då får ni det senaste uppdateringarna från bloggen direkt på eran egen Facebook-sida !
Åh gud så gott det ska jag testa!