- march 2014

Nu börjar flyttfåglarna komma tillbaka...

Snösparven anlände idag och stannade till här hos oss för att äta och vila lite grann, sen flyger dom iväg mot deras häckningsplatser runt om i norden.
En väldigt vacker fågel, inte sant ?
 
 
 
 

Deli & ost på fredagsmyset

 
Hallå alla matlovers :)
Just nu är det en galen tid här i Tärnaby, Alpina SM pågår för fullt och det innebär många hungriga idrottande gäster på hotellet, upp tidigt och sent i säng, ingen tid för matlagning hemma och då är det heeeelt underbart att det står serverat och klart med ost & delikatesser när man kommer hem.
När den här helgen är över så ska vi kockar försöka ta ledigt åteminstone en dag var så vi orkar resten av säsongen också.
Ha en underbar helg !
 
 

Korvtillverkning på hotellet

 
Vi har nu fått fram fem fantastiska recept på våra egentillverkade korvar som inom kort ska ut på konsumentmarknaden. Alla har minst 94% procent kötthalt och köttråvarorna kommer från antingen västerbotten/norrbotten och är helt utan konstiga tillsatser, helt enkelt en äkta korv som vi vill ha den.
På bilden är min favorit våran chorizo med en tryffeldoftande äggröra som snart kanske finns i en butik nära dig.