Dill & ostbröd med räkröra
3st ägg
2dl bakerix
50g finriven västerbottensost
1msk finhackad dill
För att få det lite fluffigare när jag satte i ost så ökade jag grundreceptet med ett ägg.
Vispa äggen till en fluffig konsistens. Tillsätt osten och dillen och kör vispen på hög hastighet i en minut. Byt till degkrokar och rör ner bakerix till en jämn smet. Fördela degen i fyra klickar på ett och jämna till med en blöt palett. Baka av i ugnen 15 minuter i 175 grader.
Räkröran
500g oskaladade räkor
½dl finhackad gullök
5msk majonäs
2msk citronsalt
1msk finhackad dill
2st hackade kokta ägg
1st urkärnad finhackad tomater
s/p
1st knivudd cayennepeppar
Skala räkorna och blanda med övriga ingredienser
Garnering
Avokado
Gurka
Crispsallad
Citron
Tomatklyfta
Bred på majonäs på brödet, lägg på salladsblad, avokado. Lägg en rejäl klick av räkröran. Garnera med gurka, tomat och citron.