Nötrullader i gorgonzolasås & blomkålspuré









6 skivor Lövbiff av innanlår
1st salt gurkor
6 skivor bacon
10 färska champinjoner
50g gorgonzola
1 gul lök
4 dl grädde
50g cantadou med vitlök och örter
s/p


Lägg baconet på köttet, skär strimlor av gurkan 6 stycken och lägg på. Rulla ihop till rullader och stek i smör med salt och peppar. Koka ihop med grädde, Gorgonzola och vitlöksfärskost.
Garnera med färsk persilja.

Servera med blomkålskräm och grönsaksfräs som jag gjorde av broccoli, sugarnaps och purjolök.





Kommentarer :

#1: Emilia

Tack Jimmie för receptet nu ska jag bara beställa grejjerna så jag kan baka, jätte snällt att du tog dig tid att svara mig :)



För övrigt,För mig vart det en blå med röda stjärnor, men den börjar bli för trång å då kännde jag att nu är det dax att ta tag i vikten, ha en bra dag , mvh Emilia

skriven

Kommentera inlägget här :