Nötrullader i gorgonzolasås & blomkålspuré
6 skivor Lövbiff av innanlår
1st salt gurkor
6 skivor bacon
10 färska champinjoner
50g gorgonzola
1 gul lök
4 dl grädde
50g cantadou med vitlök och örter
s/p
Lägg baconet på köttet, skär strimlor av gurkan 6 stycken och lägg på. Rulla ihop till rullader och stek i smör med salt och peppar. Koka ihop med grädde, Gorgonzola och vitlöksfärskost.
Garnera med färsk persilja.
Servera med blomkålskräm och grönsaksfräs som jag gjorde av broccoli, sugarnaps och purjolök.
Tack Jimmie för receptet nu ska jag bara beställa grejjerna så jag kan baka, jätte snällt att du tog dig tid att svara mig :)
skrivenFör övrigt,För mig vart det en blå med röda stjärnor, men den börjar bli för trång å då kännde jag att nu är det dax att ta tag i vikten, ha en bra dag , mvh Emilia