



Igår när vi kom från svampskogen så blev jag så sugen på att testa Frömixen från LCHF-Butiken i Malmö. Jag bakade dom enl. receptet från paketet och gjorde en Trattkantarellstuvning från våra dagsfärska Trattisar.
La upp dom med röd mangold och sockerärtsskott och här var det meningen att vi skulle äta en varmrätt efter denna förrätt men det blev så himla gott så vi tog varsin extra till och efter det orkade vi ingen mera mat.
Trattkantarellstuvning
½L Färska finhackade Trattkantareller
1 finhackad gul lök
30g smör
2dl creme fraiche
2msk finhackad gräslök
3 droppar tabasco
s/p
Fräs löken och svampen i smör och tillsätt creme fraichen och tabascon, låt koka upp. Smaka av med salt & peppar och till sist rör ner gräslöken.
kantarellstuvningen såg as smaskig ut. ska nog sno detta recept : )
skriven