LCHF Crepes med champinjon & skinkfyllning



Crepes

6st äggg
3dl vispgrädde
2msk fiberhusk
smör till stekning

vispa äggen fluffigt, blanda ner grädden och fiberhusken och lått svälla i 15 minuter. Stek på medelvärme i rikligt med smör.

Fyllning


1st finhackad gullök
3dl vispgräddde
1brk skivade champinjoner
100g strimlad rökt skinka
1st grönsaksbuljongtärning.

Fräs löken, svampen och skinkan i smöret. Slå på grädden, buljongen och lått koka ihop till en krämig konsistens. smaka av med s/p

Lägg fyllningen på varje lagg och vik ihop och lägg dem sedan på ett ugnssäkert fat, strö över riven prästost och gratinera i ugnen tills osten fått en fin färg. servera med en god sallad.

Kommentarer :

#1: Annika

Det här receptet måste jag bara prova! :) Låter supergott! :)

skriven
#2: Elisabeth

Nu blir jag då så attans inspirerad av din matlagning...var får man tag på fiberhusk och annat ditt och datt du använder dig av? Må gott!

Kram

skriven
#3: milla

Crepes är en riktig höjdare , som man tyvärr gör rätt sällan

skriven
#4: Marianns LCHF mat & bak

Oj oj oj, detta ser mer än smarrigt ut! :D

skriven

Kommentera inlägget här :