Pizza med tryffelerad sallad

 
 
Idag har vi haft en riktig slappardag och gjorde oss våran favoritpizza med receptet från 56kilo.
Som pålägg hade vi stekt köttfärs, bacon, oliver, lök och mozarella. 
Till den så gjorde vi en pizzasallad smaksatt med tryffelmust från Gourmet gruppen och det blev såååå galet gott till pizzan !
 

Pizzabotten 
5 dl mandelmjöl från LCHF butiken
1 tsk fiberhusk
1 tsk bakpulver
1,5 dl vatten
1 ägg
2 dl riven ost

 

Blanda alla ingredienser och låt svälla i 10 minuter, smeta ut degen på bakklädd plåt, grädda i 225 grader i ca 10 minuter, lägg sedan på önskade ingredienser och baka färdigt i ugn tills osten smält och toppingen har fått fin färg.

 
 
 

Kommentarer :

#1: Eva Persson

Absolut godaste pizzabotten jag vet.. Använder bara den..

:-)

skriven

Kommentera inlägget här :