Full huggning i köket.
Antipasto med gårdsprodukter från familjen Subisati.
Genomgång av kvällens meny.
Fullsatt restaurang.
Toscansk råbiff.
Nino Da Silva
Troligen en av världens bästa olivoljor.
I helgen hade vi besök på Tärnaby Fjällhotell av matkreatören Nino Da Silva från Gourmetgruppen som kom upp för att göra ett gästspel med Italienskt tema.
I en fullsatt restaurang kunde gästerna avnjuta en till att börja med antipasto och därefter en fem-rättersmeny med Toscana som tema.
När såna här dagar korsar ens arbete så blir man otroligt uppfylld av både inspiration och glädje.
Den här killen är som en vandrande kunskapsbok där han berättar anekdoter och delar med sej av sin kunskap om alla de små gårdstillverkarna runt om i Toscana.
Då förstår man att det gör skillnad om man köper dessa högkvalitativa gårdsprodukter så att de små familjeproducenterna kan göra det möjligt för oss att få in dessa fantastiska produkter in i vårt kök.
Tack Nino för att du tog dig tid att komma till Tärnaby Fjällhotell för att inspirera både oss i personalen och våra gäster, att döma av applåderna i slutet så gjorde du succe !