Sesamkyckling med glaserade pärllökar.

 
Denna rätt är så fantastiskt god och väldigt enkel. Skär kycklingfilé på längden och doppa dem i Japansk soya och sedan sesamfrön. Stek dem i kokosfett tills de får en kärntemperatur på 72 grader.
Vi serverade dem med frästa grönsaker och glaserade pärllökar.
Av resterna som blev över till dagen efter gjorde vi en sötsur sås som vi dippade kycklingen i, såsen var klassisk och sockret byttes rakt av ut mot sötrix.
 
 
 

Kommentarer :

#1: L'Angel

Dum fråga.. Steker ni kycklingen i ugnen eller i stekpanna med tanke på att ni kollar innertemperaturen? Jag är väldigt duktig på att få kycklingen seg som gummi när jag lagar det, framför allt i tio. Kan det bero på att jag har det inne i ugnen för länge?

skriven
#2: L'Angel

Dum fråga.. Steker ni kycklingen i ugnen eller i stekpanna med tanke på att ni kollar innertemperaturen? Jag är väldigt duktig på att få kycklingen seg som gummi när jag lagar det, framför allt i tio. Kan det bero på att jag har det inne i ugnen för länge?

skriven
#3: Victorias provkök

Mm ser riktigt fint ut:)
Ha en riktigt fin dag
Kramar från Victoria på www.victoriasprovkök.se

skriven

Kommentera inlägget här :