
Ett av det godaste kött jag gillar att grilla är Rimmat bogfläsk, det är otroligt sagtigt och mört kött samt förhållandevis billigt. Chili och ingefära smöret passar kanon till det. Här serverade vi det med grillad rödlök, tomat med mozzarella och zuccinisallad (istället för potatissallad)
Zuccinisallad
1 stor skalad och tärnad zucchini
1/2 finhackad purjolök
30 g smör
1/2 dl majonnäs
2 dl gräddfil eller creme fraiche
100g Philadelpiaost
1-2 msk fransk senap
1 tsk hackad kapris
salt och peppar
Fräs försiktigt zucchini och purjo i smöret, salta och peppra lite, det får INTE få färg, låt de bara mjukna något lite och ta upp och låt de kallna.
Blanda gräddfil eller creme fraiche, Philadelpia med majonnäs, senap och kapris, blanda sedan ner det helt avsvalnade zucchinifräset.
Herregud så mycket härlig mat du lagar!! Och vilka bilder...