Hemma hos Erika & Hans i Boksjön

 I Lördags blev vi hembjudna till Erika & Hans i Boksjön på middag, dom bjöd på Nässelsoppa med kokt ägg, Erika hade plockat nässlorna, egenfiskad fjällröding med hembakat tunnbröd och en rabarberpaj till efterrätt från egna rabarber. Det kan man väl ändå kalla närproducerat ;) och riktigt riktigt gott var det.
Huset dom bor i med sina tre söner har dom byggt själva av en hel del återanvänt byggmaterial, vedeldar till större delen av året, naturligt och gammeldags så in i bomben med galet vacker natur vid foten av Ryfjället.
Riktigt duktiga människor på att ta hand om och värna om vår natur.
På senare tid har dom fått besök av en Räv som återkommer då Hans även har börjat mata den, den ser gammal,sliten och orkeslös ut så det är bra att Hans ger den lite mat för kanske den inte orkar jaga själv.
Vid 21,30 hälsade vi oxå på Erikas underbara mamma som är 87 år ung, pigg dam som bakar tunnbröd tillsammans med Erika och satt och väntade på att fotbollen skulle börja på tv :))
Underbar eftermiddag/kväll.
Tack för god mat och trevligt sällskap.
 

Kommentarer :

#1: Johanna

Jättefina bilder!

skriven
#2: Erica

Va trevligt.
Å fina bilder.
Önskar att man bodde så.
Men jag kan ändå bjuda på mat, kommer snart hem till oltokken til mor.
:-)
Titta gärna in på min matblogg, lagar gärna av mat som vi fångat el plockat själva. El någon släkting jagat!
www.ericasmeny.blogg.se

skriven
#3: Anonym

Bästa Erica och Hans! Fina vänner och ett hem (med huset från vår by) =) som alltid värmer i mig och barnens hjärta. Mpnga fina stunder har vi haft i denna familjs hem. Jättefina foton!

skriven

Kommentera inlägget här :