En underbart god ljummen sallad med lite hetta och grillade kycklinglår som lindats med bomulssnöre för att praktiskt kunna hålla i dessutom ett trevligt sätt att servera kycklingen på.
Sauterad spenatsallad med lite hetta
130g Babyspenat ( 2 påsar )
1 st finhackad röd chili
2 st finhackade vitlöksklyftor
6 st skivade vårlökar
10-15 st valnötter
1 st tunnskivad mozarella
2 tsk gula senapsfrön
4 msk rapsolja
s/p
Stek vårlök, chili, vitlök och senapsfrön på medelvärme i ca: 2 min. lägg i babyspenaten och valnötterna, fräs runt tills spenaten har mjuknat, krydda med salt & peppar.
Lägg upp på fat och vänd in mozarellaskivorna, servera med en gång.
Lindade grillade kycklinglår
4st kycklinglår
2tsk murgh makhani från spicemaster
1tsk grovmalen svarrtpeppar
1tsk paprikapulver
1tsk timjan
1st nypa salt
½dl olivolja
Blanda kryddorna med oljan och massera in kycklinglåren med det. Grilla låren på indirekt värme på grillen till en temperatur på 74 grader invid benen. Linda låren med bomulssnöre.