9 maj 2017
        
        
        
      
Vegetariskt/veganskt, antingen som tillbehör till en helrätt eller som förrätt för den som inte vill äta kött, jättegott och ett måste med den söta vinegretten till.
Fyllning 
3dl tärnad svamp ex. champinjoner shitake portobello el. annan
3msk olivolja
2msk hackad schalottenlök
1msk torkad rosmarin
1msk torkad timjan
s/p
Blanda allting i en skål och låt marinera i 30 minuter. Fräs den marinerade svampen med marinad på medelvärme ca:10 minuter, ta bort från värmen och låt svalna, blanda ner 2dl riven parmesan eller en veganost, smaka av med salt & peppar.
Skär av hatten på fyra tomater och gröp ur med en sked, ställ på en ugnssäker plåt och baka av i ugn på 175 grader i ca:15 min. eller tills skalet börjar skrynkla sej.
Ta ut och låt svalna något (mest för att man inte ska bränna sej) fördela svampen lika i tomaterna, garnera med lite mera ost och låt gå i ugn tills osten har smält och fått fin färg.
Söt lökvinegrette (ett måste till :)
1st liten finhackad gul lök el. annan lök motsvarande mängd
1,5msk honung
½dl vitvinsvinäger
1,25dl rapsolja
s/p
Vispa ihop allt och smaka av med salt & peppar. (man kan mixa den om man vill)
Servera med ruccola.
               
              
              
                Guccimamma
                
                   
              
          
            Smarrigt gott de där! =)
ha en fin dag
               
              
              
                carro
                
                   
              
          
            
          
            Åh så gott :D
               
              
              
                Jennifer KOSTRÅDGIVNING ONLINE
                
                   
              
          
            
          
          
        
        
       
    Såg supersmarrigt ut, och enkelt dessutom. Det gillas!
        
5