Dessa underbara små degknyten fyllda med en blandning from heaven, vi älskar dom och börjar nog få in snitsen på dom nu, kolla bara så snygga!
Fyllning
500g fläskfärs
2,3dl finstrimlad salladskål/kinakål
1dl fintärnad shitake
2st pressade vitlöksklyftor
2st finskivad salladslök
1msk hoisinsås
1msk riven färsk ingefära
2tsk sesamolja
1tsk sriracha
1/4 tsk vitpeppar
36st gyozablad
Blanda allt i en skål och låt dra i 30 minuter. Lägg en matsked fyllning på varje blad,vik ihop till snygga knyten.
Stek botten i lite olja så det får en gyllene färg, slå sedan på vatten så det täcker en fjärdedel, lägg på lock och låt småkoka tills allt vatten försvunnit, ca:5-6 minuter.
Dipsås
1dl soya
1dl risvinäger
2,5tsk socker
2tsk riven ingefära
½tsk sesamolja
½tsk chili pepper flakes
½ tunnskivad vårlök
Blanda samman allt i en skål.