Alltså det här blev så gott så det måste ni bara testa att göra, kolla in receptet !
4 port.
Vodkatomatsås
½dl olivolja
2st Muttis plommontomater på burk
400g färsk pasta
10st hela vitlöksklyftor lätt tilltryckta precis så dom spricker lite.
2tsk chiliflakes
½dl vodka
1,2dl grädde
2msk smör
3msk hackad persilja
ca:15-20 blad färsk salvia
2dl finriven parmesan
Pulsa tomaterna i en food processor så de blir lätt hackade. Hetta upp olivoljan i en stekpanna, lägg i dom hela vilöksklyftorna och stek gyllene i ca 3-5 minuter. Slå på tomaterna och låt koka 2 minuter. Plocka sedan bort vitlöken från såsen. Sänk värmen och tillsätt salvia, vodka och chiliflakes, låt sjuda på låg värme 10 minuter. Tillsätt grädden, smöret, persiljan och hälften av parmesanosten. Låt sjuda sakta 2 minuter och virvla pannan så det tar ihop sig.
Koka pastan enl. anvisningar.
Blanda såsen med den kokta pastan.
Lägg upp på tallrik och strö över parmesan.