En traditionell Italiensk pastarätt som är superenkel att göra och supergod att äta.
500 g spagetti
4st vitlöksklyftor
1st röd chili finhackad
1dl olivolja
3msk skuren persilja
ev. salt
4st vitlöksklyftor
1st röd chili finhackad
1dl olivolja
3msk skuren persilja
ev. salt
Koka pastan enligt förpackningen.
Fräs vitlök och chili i olivolja i en stekpanna på medelhög värme tills vitlöken börjar få lite färg, ta genast bort från plattan och stanna av steket med 1dl pastavatten.
Vänd ner i den nykokta pastan och blanda väl.
Hyvla/riv över parmesan eller pecorino.
Blanda in persilja, smaka av med lite salt och nymalen svartpeppar.
Fräs vitlök och chili i olivolja i en stekpanna på medelhög värme tills vitlöken börjar få lite färg, ta genast bort från plattan och stanna av steket med 1dl pastavatten.
Vänd ner i den nykokta pastan och blanda väl.
Hyvla/riv över parmesan eller pecorino.
Blanda in persilja, smaka av med lite salt och nymalen svartpeppar.