Lyxig Fast food som fungerar också fint som en lågkolhydratsmåltid, mättande och supergott!
Tillagning av fisken
2st Regnbågsfiléer
Putsa fiskfiléerna, skölj och torka av väl med hushållspapper. Lägg filéerna i lättbrynt smör med köttsidan nedåt i stekpannan på medelvarm platta. Låt filéerna få aningen färg, vänd och stek färdiga med skinnsidan nedåt
Beurre blanc
3dl vispgrädde
3dl vitt vin
1st lagerblad
5st vitpepparkorn
1msk fiskfond
några strån skuren gräslök
½st vitlöksklyfta
2st finhackade shallottenlökar
100g Smör
1msk riven färsk svart vintertryffel.
3dl vitt vin
1st lagerblad
5st vitpepparkorn
1msk fiskfond
några strån skuren gräslök
½st vitlöksklyfta
2st finhackade shallottenlökar
100g Smör
1msk riven färsk svart vintertryffel.
Reducera ner grädden till hälften. Koka upp vin, lagerblad, kryddpeppar, dillkvisten och lökarna. Reducera detta till hälften och sila ner i grädden. Montera ner smöret och låt det smälta. Blanda ner tryffeln och låt sjuda 5 minuter. Smaka av med s/p.
Servera med kokt potatis och/eller kokta legymer.