Välkommna till matåret 2013

 
Den 1/1-2013 fyllde bloggen 3 år och det hela började med en dag då jag inte hade något att göra, min fru hade drivit redan då en fotoblogg i några år och sa till mig: Varför startar du inte en matblogg !?
Sagt & gjort, världens bästa matblogg kom lite blygsamt till världen och här står vi nu 3 år senare and still going strong !
Matåret 2013 kommer att fortsätta med många fina bilder och många nya recept och även bilder från natur & fjällvärld som inspirerar mig i min vardag och matlagning.
Så välkomna att följa med även detta år.
 
//Jimmie Lannér
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer :

#1: Anonym

Grattis Grattis! ser fram i mot ett nytt år med Världens Bästa mat blogg!

Svar: Tack tack :)
Jimmie Lannér

skriven
#2: Erika - LCHF till vardag och fest

Grattis! Det har varit ett nöje att följa bloggen och jag ser fram emot att fortsätta göra det under 2013.

Svar: Tack Erika, du är så välkommen :)
Jimmie Lannér

skriven
#3: Receptbyran.se

Ser fram emot många intressanta recept.

Svar: Tack, blir så glad att någon är intresserad :)
Jimmie Lannér

skriven
#4: Cissi

Grattis till dina 3 år. Har och har sedan ca 2½ år kikat in hos dig i stort sett varje dag. Alltid läst, inspirerats, och "dreglat" över den matglädje du uppvisar och de fantastiska bilderna som finns här. Tack, för allt du delar med dig av! Din blogg är underbar!

Svar: Tack Cissi, det är tack vare er och såna fina ord som gör att man vill fortsätta med bra mat och fina bilder även i fortsättningen, ett gammalt kockhjärta blev väldigt varmt nu :)
Jimmie Lannér

skriven
#5: Sofia Koistinen

Jag kollar in här i princip varje dag och blir alltid lika fascinerad och inspirerad av hur vacker och god mat du lagar! Tack för en perfekt blogg! Fortsätt som du gör. Kram från mig

Svar: Hej Sofia och tack, nu gjorde du mig väldigt glad, mat är mitt liv och foto är min frus liv så vi kompletterar varandra väldigt bra i bloggen. Kram till dej med :)
Jimmie Lannér

skriven

Kommentera inlägget här :