Kategorier
100% Mathantverk Afrika Antipasti Asien Australien/Nya Zeeland Balkan Bland blommor & Bin Danmark Desserter & Godis Drinkar Egenodlat England/Irland Evenemang Familjeliv Fast food Fest & Lyx Fiske/Natur Fläskkött Frankrike Fredagsmys Frukost Fågel & Vilt Fåglar, djur & natur Förrätter Glass Glutenfritt Gratänger Grekland Grillat Grytor Grönsaker/Rotsaker Hembakat Hemkört Husmanskost Hälsa/Hälsorisker Indien Indonesien Internationell mat Irland Italien Japan Julmat Kallrökt/Varmrökt Kallskänken Kina Korv m.m Kryddan Kyckling Kött/Köttfärs Lamm Lyxig mat av billiga råvaror Lågkolhydratskost/LCHF Långkok Mat & vänner Mat från havet Maten i Tärnaby Matfilmer Matfotografering by me Mellanöstern Mexico Milstolpar Mitt jobb på Levar Hotell Mitt jobb på Tärnaby Fjällhotell Mitt jobb på Östra Gymnasiet Natur Nonbake Odla Pajer Pasta/Nudlar Pickels/Inläggningar Pizza Plockmat Potatis Presentation Pyssel På begäran På besök Recycling Ryssland Sallader Samarbeten Schweiz Skogens skafferi Smårätter Snacks Sommarmat Soppor Spanien Studio/Kamera/Teknik Stulna recept Svamp Sydamerika Såser/Dressingar/Glaze Tillbehör Tips från kocken Trerätters Middag Turkiet Tävling USA Ungern Utensilier Varutester Vegetariskt/vegan Vietnam Vilt Vin & dryck Österrike Övrig njutning övrigt
Arkiv
Maj 2024 April 2022 November 2021 Oktober 2021 September 2021 Augusti 2021 Juli 2021 Juni 2021 Maj 2021 April 2021 Mars 2021 Februari 2021 Januari 2021 December 2020 November 2020 Oktober 2020 September 2020 Augusti 2020 Juli 2020 Juni 2020 Maj 2020 April 2020 Mars 2020 Februari 2020 Januari 2020 December 2019 November 2019 Oktober 2019 September 2019 Augusti 2019 Juli 2019 Juni 2019 Maj 2019 April 2019 Mars 2019 Februari 2019 Januari 2019 December 2018 November 2018 Oktober 2018 September 2018 Augusti 2018 Juli 2018 Juni 2018 Maj 2018 April 2018 Mars 2018 Februari 2018 Januari 2018 December 2017 November 2017 Oktober 2017 September 2017 Augusti 2017 Juli 2017 Juni 2017 Maj 2017 April 2017 Mars 2017 Februari 2017 Januari 2017 December 2016 November 2016 Oktober 2016 September 2016 Augusti 2016 Juni 2016 Maj 2016 April 2016 Mars 2016 Februari 2016 Januari 2016 December 2015 November 2015 Oktober 2015 September 2015 Augusti 2015 Juli 2015 Juni 2015 Maj 2015 Mars 2015 Februari 2015 Januari 2015 December 2014 November 2014 Oktober 2014 September 2014 Augusti 2014 Juli 2014 Juni 2014 Maj 2014 April 2014 Mars 2014 Februari 2014 Januari 2014 December 2013 November 2013 Oktober 2013 September 2013 Augusti 2013 Juli 2013 Juni 2013 Maj 2013 April 2013 Mars 2013 Februari 2013 Januari 2013 December 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 Augusti 2012 Juli 2012 Juni 2012 Maj 2012 April 2012 Mars 2012 Februari 2012 Januari 2012 December 2011 November 2011 Oktober 2011 September 2011 Augusti 2011 Juli 2011 Juni 2011 Maj 2011 April 2011 Mars 2011 Februari 2011 Januari 2011 December 2010 November 2010 Oktober 2010 Augusti 2010 Juli 2010 Juni 2010 Maj 2010 April 2010 Mars 2010 Februari 2010 Januari 2010
Om mig
Blogg.se
  • KATEGORIER
    • 100% Mathantverk
    • Afrika
    • Antipasti
    • Asien
    • Australien/Nya Zeeland
    • Balkan
    • Bland blommor & Bin
    • Danmark
    • Desserter & Godis
    • Drinkar
    • Egenodlat
    • England/Irland
    • Evenemang
    • Familjeliv
    • Fast food
    • Fest & Lyx
    • Fiske/Natur
    • Fläskkött
    • Frankrike
    • Fredagsmys
    • Frukost
    • Fågel & Vilt
    • Fåglar, djur & natur
    • Förrätter
    • Glass
    • Glutenfritt
    • Gratänger
    • Grekland
    • Grillat
    • Grytor
    • Grönsaker/Rotsaker
    • Hembakat
    • Hemkört
    • Husmanskost
    • Hälsa/Hälsorisker
    • Indien
    • Indonesien
    • Internationell mat
    • Irland
    • Italien
    • Japan
    • Julmat
    • Kallrökt/Varmrökt
    • Kallskänken
    • Kina
    • Korv m.m
    • Kryddan
    • Kyckling
    • Kött/Köttfärs
    • Lamm
    • Lyxig mat av billiga råvaror
    • Lågkolhydratskost/LCHF
    • Långkok
    • Mat & vänner
    • Mat från havet
    • Maten i Tärnaby
    • Matfilmer
    • Matfotografering by me
    • Mellanöstern
    • Mexico
    • Milstolpar
    • Mitt jobb på Levar Hotell
    • Mitt jobb på Tärnaby Fjällhotell
    • Mitt jobb på Östra Gymnasiet
    • Natur
    • Nonbake
    • Odla
    • Pajer
    • Pasta/Nudlar
    • Pickels/Inläggningar
    • Pizza
    • Plockmat
    • Potatis
    • Presentation
    • Pyssel
    • På begäran
    • På besök
    • Recycling
    • Ryssland
    • Sallader
    • Samarbeten
    • Schweiz
    • Skogens skafferi
    • Smårätter
    • Snacks
    • Sommarmat
    • Soppor
    • Spanien
    • Studio/Kamera/Teknik
    • Stulna recept
    • Svamp
    • Sydamerika
    • Såser/Dressingar/Glaze
    • Tillbehör
    • Tips från kocken
    • Trerätters Middag
    • Turkiet
    • Tävling
    • USA
    • Ungern
    • Utensilier
    • Varutester
    • Vegetariskt/vegan
    • Vietnam
    • Vilt
    • Vin & dryck
    • Österrike
    • Övrig njutning
    • övrigt
  • ARKIV
    • Maj 2024
    • April 2022
    • November 2021
    • Oktober 2021
    • September 2021
    • Augusti 2021
    • Juli 2021
    • Juni 2021
    • Maj 2021
    • April 2021
    • Mars 2021
    • Februari 2021
    • Januari 2021
    • December 2020
    • November 2020
    • Oktober 2020
    • September 2020
    • Augusti 2020
    • Juli 2020
    • Juni 2020
    • Maj 2020
    • April 2020
    • Mars 2020
    • Februari 2020
    • Januari 2020
    • December 2019
    • November 2019
    • Oktober 2019
    • September 2019
    • Augusti 2019
    • Juli 2019
    • Juni 2019
    • Maj 2019
    • April 2019
    • Mars 2019
    • Februari 2019
    • Januari 2019
    • December 2018
    • November 2018
    • Oktober 2018
    • September 2018
    • Augusti 2018
    • Juli 2018
    • Juni 2018
    • Maj 2018
    • April 2018
    • Mars 2018
    • Februari 2018
    • Januari 2018
    • December 2017
    • November 2017
    • Oktober 2017
    • September 2017
    • Augusti 2017
    • Juli 2017
    • Juni 2017
    • Maj 2017
    • April 2017
    • Mars 2017
    • Februari 2017
    • Januari 2017
    • December 2016
    • November 2016
    • Oktober 2016
    • September 2016
    • Augusti 2016
    • Juni 2016
    • Maj 2016
    • April 2016
    • Mars 2016
    • Februari 2016
    • Januari 2016
    • December 2015
    • November 2015
    • Oktober 2015
    • September 2015
    • Augusti 2015
    • Juli 2015
    • Juni 2015
    • Maj 2015
    • Mars 2015
    • Februari 2015
    • Januari 2015
    • December 2014
    • November 2014
    • Oktober 2014
    • September 2014
    • Augusti 2014
    • Juli 2014
    • Juni 2014
    • Maj 2014
    • April 2014
    • Mars 2014
    • Februari 2014
    • Januari 2014
    • December 2013
    • November 2013
    • Oktober 2013
    • September 2013
    • Augusti 2013
    • Juli 2013
    • Juni 2013
    • Maj 2013
    • April 2013
    • Mars 2013
    • Februari 2013
    • Januari 2013
    • December 2012
    • November 2012
    • Oktober 2012
    • September 2012
    • Augusti 2012
    • Juli 2012
    • Juni 2012
    • Maj 2012
    • April 2012
    • Mars 2012
    • Februari 2012
    • Januari 2012
    • December 2011
    • November 2011
    • Oktober 2011
    • September 2011
    • Augusti 2011
    • Juli 2011
    • Juni 2011
    • Maj 2011
    • April 2011
    • Mars 2011
    • Februari 2011
    • Januari 2011
    • December 2010
    • November 2010
    • Oktober 2010
    • Augusti 2010
    • Juli 2010
    • Juni 2010
    • Maj 2010
    • April 2010
    • Mars 2010
    • Februari 2010
    • Januari 2010
  • LÄNKAR
    • Birkaknivar
    • Gillasfoto
    • Gourmetstål
    • Äkta vara
  • OM MIG
    • Lannérs köksblandning är en mat/fotoblogg som drivs av Jimmie Lannér från Nordmaling, pärlan vid havet. Lannérs köksblandnings matfilosofi är att laga all mat från grunden med 100% mathantverk utan konstiga tillsatser. Vi älskar att laga mat från hela världen av genuina recept och vi är inte rädda för att ta oss an komplicerade och krångliga recept utan ser det bara som en utmaning, så häng med på våran matresa och hoppas ni ska trivas här med oss. Om ni vill kontakta oss så gör ni det enklast till. lannerskoksblandning@gmail.com

Korv m.m
Milstolpar
Mitt jobb på Tärnaby Fjällhotell
SM-Guldet i intervju på Sveriges Radio P4 Västerbotten
15 september 2014
 
På förmiddagen idag så blev jag intervjuad av radion här i västerbotten, 1:06:20 in i programmet kan ni lyssna ni som vill :)
Tryck på den här länken: Sveriges Radio
 
 

1
Cissi

Stort varmt GRATTIS till framgångarna! Kul!!!

Svar: Tack ! :))
Jimmie Lannér

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress