Heta ostbollssnacks

 
 
Ett tips på ett gott bjudisnacks tillsammans med ett gott glas rött vin.
 
 
180g fetaost
1dl ricottaost
2dl riven parmesanost
2st vitlöksklyftor
1 röd chili
3msk finhackad persilja
1msk finhackad gräslök
 
Mosa fetaosten med gaffel i en bunke. Tillsätt ricottaosten och den rivna parmesanen. Skala och pressa ner vitlöksklyftorna. rör till en slät och fin smet. dela chilin, tabort kärnorna och finhacka den, blanda med persiljan och gräslöken. rulla ostmassan till 18st bollar  och rulla dom i ört & chiliblandningen. Låt dem stå i kylen ca 1 timme, rippla över olivolja och servera.
 
 

Kommentarer :

#1: Erika - LCHF till vardag och fest

Mmm... det där lät gott. Sparar receptet.

skriven
#2: Lana

De här ostbollarna ser otroligt goda ut. Jag gör som Erika! Sparar receptet! :)
Ha en bra dag!
//Lana

skriven
#3: milla

Men vad gott det låter, sparar receptet

skriven

Kommentera inlägget här :