Ingredienser:
6 ägg
2 msk sötning Bakery+
150 g smält osaltat smör
0,5 dl kakao
0,75 dl kokosnötsmjöl
0,5 dl pofiber
0,5 tsk vaniljpulver
2 tsk bakpulver
Chokladkrämen:
100g mycket mjukt osaltat smör
50 g cream cheese
1,5 msk Bakery+
4 msk kakao
1 msk snabbkaffepulver (kan utelsutas)
Gör så här
Vispa ägg fluffigt, smält smöret och häll i och vispa.
Blanda torra ingredienser väl och blanda ner dem väl i smeten.
Häll smeten i en smord bröad (pofiber) form ca 15 x 23 cm.
Grädda i ugn 175 grader i ca 20-25 minuter, känn med sticka när den är klar.
Chokladkrämen
Vispa/rör ihop alla ingredienser väl.
Vill man ha mjukare kräm kan man ta 50g smör och 100g creame cheese.
Låt kakan svalna och bred krämen över och strö lite kokosflingor över.
Förvaras svalt.
Helt fantastiskt goda, tack Marianne för goda recept.
Ser ju helt fantastiskt gott ut!
skriven